top of page

Eendjes en visspel

€ 69,95 per dag (excl. btw)

Waar waggelen die eendjes🦆🦆🦆naartoe? Nergens, want ze zijn klaar om gevangen te worden in ons epische Eendjes Visspel - Eendjes hengelen! Breng de gezelligheid en het plezier van de kermis naar jouw feestje met dit doldwaze spel. Vang de ondeugende eendjes en beleef urenlang vertier!

Bij Eendjes Vissen draait alles om oer-Hollandse traditie en hilarische chaos. Compleet met 50 badeendjes en 4 hengeltjes is dit spel een feest voor jong en oud. Geloof ons, zelfs de meest nuchtere types zullen in een deuk liggen terwijl ze met hun hengel wild in het rond zwaaien om die eigenwijze eendjes te pakken te krijgen!

Dus, of je nu een verjaardagsfeestje, bedrijfsevenement of bruiloft plant, voeg wat lachwekkende eendjesvangst toe aan de mix. Verzamel je vrienden, familie of collega's en laat het competitieve beest in je los terwijl je strijdt om de titel van "Eendjesvangkampioen"!

Eendjes Vissen kan vanuit onze thuisbasis in het gezellige Venray, Noord-Limburg, naar elke hoek van Nederland reizen. Of je nu feestviert in Brabant, Limburg of ergens daartussenin, we leveren de hele zwerm eendjes direct aan je deur. En de transportkosten? Geen paniek! Die worden automatisch berekend op basis van je postcode in het winkelwagentje.

Waar wacht je nog op? Wij willen jou en je vrienden al zien strijden tegen die sluwe eendjes. Reserveer vandaag nog jouw Eendjes hengelen-ervaring en krijg toegang tot het allerleukste spel van de kermis, gewoon op jouw eigen locatie! Haal die hengel binnen, ontwijk de chaos en verover de harten (en eendjes) van iedereen om je heen.

Dankzij de veelzijdigheid van Eendjes hengelen - het eendjes visspel, kun je nu je eigen "duck pond" creëren, waar en wanneer je maar wilt! Met een opgeblazen lengte van 3 meter en een hoogte van 1,3 meter biedt het spel voldoende ruimte voor een spetterende waterpret. Maar we hebben meer in petto! Het product is handig verpakt in een compact formaat van 1 meter lang en 1,2 meter diep, met een gewicht van slechts 25 kg. Dat betekent dat het gemakkelijk in elke auto past, zodat je het feestelijke plezier kunt meenemen naar elke locatie. Dus waar wacht je nog op? Laat de eendjes los en beleef een onvergetelijke dag vol plezier met Eendjes hengelen - het eendjes visspel! Reserveer nu voor een kermiservaring in jouw eigen achtertuin!

Veelgestelde vragen

Hoeveel eendjes en hengeltjes worden er geleverd bij het Eendjes Visspel?
Het Eendjes Visspel wordt compleet geleverd met 50 gekleurde eendjes en 4 hengeltjes. Genoeg voor een spetterend feest!

 

Is het Eendjes Visspel geschikt voor alle leeftijden?
Absoluut! Het Eendjes Visspel is geschikt voor zowel jong als oud. Het zorgt voor dolle pret en competitieve chaos voor iedereen.

 

Kan ik het Eendjes Visspel binnen en buiten gebruiken?
Ja, zeker! Het Eendjes Visspel kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Houd er echter rekening mee dat het een spel met water is, dus gebruik het alleen binnenshuis als de vloer nat mag worden.

 

Wat zijn de transportafmetingen en het gewicht van het verpakte Eendjes Visspel?
Het verpakte Eendjes Visspel heeft een lengte van 1 meter en een diepte van 1,2 meter. Het weegt slechts 25 kg, wat betekent dat het gemakkelijk in elke auto past voor transport.

bottom of page