top of page

Springkussen prinses

€ 125,00 per dag (excl. btw)

Aantal personen  8

Lengte    525 cm

Breedte   600 cm

Hoogte    650 cm

Stroom    1500 watt

Voltage    220 volt

Gewicht   80 Kg

Ontdek het magische Prinsessen Springkussen met Barbie Thema! Dit full-color springkussen is een eyecatcher met heldere kleuren en een opvallende Barbie bovenop. Met de unieke combinatie van springen en muziek zorgt dit springkussen voor een geweldige ervaring voor kinderen.

 

Het heeft een glijbaan aan de zijkant en een opvallend 3D object op het dak. Met een stroomvoorziening van 230 volt en een totaalgewicht van 80 kg is dit springkussen perfect voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.

 

Huur dit prinsessen springkussen in Limburg en maak van elk feest een betoverend avontuur

Direct online huren
Maak het huren van ons Prinsessen Springkussen met Barbie Thema gemakkelijk en snel. Met behulp van onze handige postcodecalculator kunt u de transportkosten direct berekenen en uw boeking voltooien. We bieden veilige betalingsopties zoals iDEAL, PayPal, creditcard en betaling per rekening (vooraf). U kunt dit springkussen ook zelf ophalen in onze locatie in Wanssum direct naast Vernray. 

 

Waar wacht u nog op? Maak van uw feest in Limburg een onvergetelijke ervaring en bestel nu ons prachtige Prinsessen Springkussen met Barbie Thema online!

Limburg

Het springkussen is beschikbaar vanuit Wansum voor verhuur in Noord-Limburg en geschikt is voor feestjes en evenementen in de regio. Dit meisjes springkussen voldoet aan alle veiligheidsnormen en wordt regelmatig gecontroleerd. Het is mogelijk om dit springkussen te laten leveren en opzetten en zelfs te laten begeleiden. Dit zal gebeuren in samenwerking met stichting out of area. 

bottom of page