top of page

Rodel rollerbaan

€ 200,00 per dag (excl. btw)

Aantal personen  1

Lengte    1410 cm

Breedte   280 cm

Hoogte    410 cm

Op-afbouw 2 pers

Stroom    1100 watt

Voltage    220 volt

Transportmaat 1,1x1,6x1,6 m

Begleidingsadvies  2 pers

De Winterse Sleebaan is de ideale attractie om uw evenement in Limburg tot een succes te maken. Deze opblaasbare rollerbaan zorgt voor urenlang plezier en avontuu. Het geeft je het gevoel alsof je van een berg afgaat op een slee!

Deze attractie is perfect voor themafeestjes en wintermarkten. De opblaasbare rollerbaan is voorzien van bogen die je onderweg tegenkomt, waardoor het net lijkt alsof je door een winters landschap glijdt. Het is een geweldige ervaring voor de hele familie.

Veiligheid staat bij ons voorop. De Winterse Sleebaan dient te worden begeleid door minimaal 2 begeleiders, wat wettelijk verplicht is. Deze kun je direct in je winkelwagentje erbij boeken. Mocht u zelf geen geschikte begeleiders hebben, dan bieden wij de mogelijkheid om de attractie compleet verzorgd te huren. Onze begeleiders zorgen voor de opbouw, begeleiding en afbouw van de rollerbaan, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Het gebruik van de Winterse Sleebaan is eenvoudig. Klim naar boven met je slee, neem plaats en glij zo snel mogelijk naar beneden over de rollerbaan. Het is een uitdagende en spannende activiteit die gegarandeerd voor veel lachende gezichten zal zorgen bij de kinderen.

Onze begeleider staat bovenaan de rollerbaan en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. De deelnemers nemen plaats op hun sleetje en glijden over de rollers naar beneden. Zodra ze beneden zijn, geven ze het sleetje door aan de volgende deelnemer, zodat de doorloop vlot blijft verlopen. Onze begeleider geeft duidelijk aan wanneer de volgende avonturiers kunnen starten, zodat iedereen veilig en georganiseerd kan genieten van de Winterse Sleebaan.

Kortom, huur de Winterse Sleebaan en creëer een onvergetelijke ervaring voor uw evenement in Limburg. Het plezier en de sensatie van deze opblaasbare rollerbaan zullen jong en oud enthousiast maken.

 

Direct online reserveren. 

Bestel direct online via onze website, waar u eenvoudig de transportkosten kunt berekenen en veilig kunt betalen met iDeal, PayPal, creditcard of per rekening (vooraf). Maak uw evenement compleet met deze unieke attractie vanuit Wanssum, Venray in Noord-Limburg.

 

bottom of page