top of page

Downloads

Hieronder vind je hulpmiddelen voor de voorbereiding en informatie over mee te nemen documenten. 

Paspoort/ID

Om Bosnië & Herzegovina in te reizen heb je een geldig paspoort nodig. Dat betekent dat het paspoort nog minimaal 3 maanden geldig moet zijn op de dag van terugkomst.

Meer info vind je op de website van het ministerie van buitenlandse zaken.

Parent approval

Als je jonger bent dan 18 jaar, dienen je ouders of verzorgers een "Toestemmingsverklaring voor minderjarigen" in te vullen, waarin zij toestemming geven voor jouw deelname aan de reis. Op het formulier moet de naam van een volwassen begeleider (18+) worden vermeld.

Veiligheid

Sinds de invoering van het Dayton akkoord dat een einde maakte aan de oorlog in 1995 heeft het land code groen! Dat betekent dat de veiligheidsrisico’s vergelijkbaar zijn met die in Nederland.

Het reisadvies kun je hier vinden.

Vaccinaties

Er zijn geen verplichte vaccinaties nodig voor de reis naar Bosnië & Herzegovina. Op de website van de GGD vind je alle adviezen. 

Verzekering

Wij voorzien in een ongevallenverzekering voor al onze deelnemers. In het geval van een incident, garanderen wij een snelle en doeltreffende afhandeling. Wat betreft verzekeringen voor je persoonlijke eigendommen tijdens de reis of annuleringsverzekeringen, dien je zelf voor de benodigde voorzieningen te zorgen.

De voorwaarden van de verzekering lees je hier

Alg voorwaarden

Algemeen Algemene voorwaarden van de Stichting Out of Area, verder aangeduid als Out of Area, gevestigd te Nuenen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder nummer 17150251 te Eindhoven. Deze zijn te vinden op https://www.outofarea.nl/algemene-voorwaarden

Promo poster

Deze FutureA poster is geschikt voor scholen om promotie te maken voor hun eerste bijeenkomst. Er is ruimte beschikbaar om de schoolgegevens en het tijdstip van de bijeenkomst toe te voegen.

Kwitantie

Als je tijdens het werven van sponsors iemand tegenkomt die je graag wilt sponsoren maar die een factuur of kwitantie nodig heeft, dan kunnen wij daarbij assisteren. Om een factuur te verkrijgen, dien je ons de volgende gegevens te verstrekken: naam, adresgegevens en het bedrag. Een kwitantie kun je downloaden.

bottom of page