top of page

Kratstapelen

€ 385,00 per dag (excl. btw)

Aantal personen  8

Lengte    525 cm

Breedte   600 cm

Hoogte    650 cm

Stroom    1500 watt

Voltage    220 volt

Gewicht   80 Kg

Nieuw! Kratstapelen! Tevens is dit kratstapelen spel de veiligste attractie in de markt doordat we dit kratstapelen hebben voorzien van een automatische valbeveiliging!
Hartstikke veilig, door de automatische valbeveiliging. Dit kratstapelen is te huur bij Happy Rent Attractieverhuur en kan door heel Nederland geleverd, opgezet en begeleid worden. 


Het kratstapelen wordt verhuurd inclusief automatische valbeveiliging, blower, kratten en toebehoren.

 

Dit kratstapelen heeft een diameter van 9 meter en is 11 Meter hoog!

Geleverd en Opgehaald
Happy Rent zal zorg dragen voor de levering, opbouw en eventueel begeleiding van het krat stapelen. Wij kunnen het kratstapelen in heel Nederland leveren wanneer het jou het beste uitkomt en ook weer ophalen op het moment dat jij het kratstapelen niet meer nodig hebt. Ook gewoon op zaterdag en zondag. Wij adviseren tevens begeleiding van Happy Rent bij het krat stapelen.
De attractie dient droog, schoon en goed opgerold geretourneerd te worden. Hiervoor heb je minimaal 2 personen nodig.

 

Inclusief Begeleiding
Waar mensen op hoogte klimmen is veiligheid essentieel, professionele begeleiding is dan ook een pré bij krat stapelen. Wij verplichten dan ook om het krat stapelen te huren met begeleiding van ervaren personeel van Happy Rent. Op die manier is de veiligheid optimaal gewaarborgd en kunnen de deelnemers zonder zorgen veel plezier beleven aan deze top attractie!

 

Veiligheid en Blower
Bij de verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Deze attractie is dan ook gekeurd door het Liftinstituut Nederland. Om de veiligheid optimaal te waarborgen is het krat stapelen tevens uitgerust met een automatische valbeveiliging. Alleen bij Happy Rent Verhuur kun je het kratstapelen huren inclusief automatische valbeveiliging!
Als je het krat stapelen gaat huren dan wordt dit geleverd met twee Europees goedgekeurde blowers die uiterst veilig en waterdicht zijn. Deze hebben een vermogen van 1.100 Watt per stuk en dienen constant aan te staan tijdens gebruik.

te woord. Dit kan per telefoon: 085-002-0026 of per E-Mail via: info@happyrent.nl

bottom of page