Fundraise events

Voor het bekostigen van de vrachtwagen, het podium met licht en geluid ed. hebben we extra geld nodig. We organiseren daarvoor allerlei fundraise events.


1. De Futurea VEILING

Kijk eens op onze Facebook veilingsite. Onze sponsoren hebben deze artikelen en diensten ter beschikking gesteld. 100% van de opbrangst gaat naar FutureA 2019! Sommige artikelen zijn speciaal voor het Festival gemaakt!

Bieden kan voor de aangegeven datum, via een bericht onder het veilingitem of via een persoonlijk bericht!

Items die momenteel worden geveild zijn;

  • Gezichtsbehandeling door 'Face & Bosy comport (loopt tot 30-09)
  • KSchilderij 'Sarajevo Rose' van Willem Berkers (loopt tot 30-09)
  • Ketting ontworpen door Toon Elsten (loopt tot 16-09)
  • Hotstone massage door praktijk Landzicht (loopt tot 16-09)
  • Dressuur les door topper Stefano van Zuijlen (loopt tot 01-09)

Gesloten veilingitems

  • Fotoshoot van fotograaf Manny Fontanilla (opbrengst € 165,00)

Speciaal Veiling item;

Toon Elsten maakte dit unieke Sieraad. Geraakt door het verhaal van de Bosnië oorlog en de kinderen van nu. De hanger is gemaakt van Kobalt en is expres niet perfect afgewerkt, daardoor wordt chaos uitgebeeld. Het balletje van Aziatisch kristal staat voor het lichtpuntje dat wij als Out of Area/Futurea willen zijn.2. Online bestellen voor FutureA kan nog steeds!!!

Klik en er verschijnt een een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Thuisbezorgd.nl, AH, Expedia, Wehkamp en nog veel meer.

Iedere aankoop bij een van deze bedrijven via deze pagina levert FutureA een commissie op terwijl jij gewoon dezelfde prijs betaalt.

 

Doe hetzelfde als je een weekendje weg wil, uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Je kunt terecht bijvoorbeeld terecht bij 4.500 restaurants waarbij iedere bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel makkelijk maar nog lekker ook!